» Meld incident online

FAQ

Waarom de Meldagressie App?

De Meldagressie App is ontwikkeld om agressie op de werkvloer tegen te gaan. De App maakt het heel eenvoudig om zowel kleine als grote agressie incidenten te melden. De melding is binnen een halve minuut ter plaatse gedaan. Veel werknemers moeten voor elk incident, groot of klein, uitgebreide formulieren invullen. Dit kost veel tijd waardoor werknemers uiteindelijk vaak alleen zware agressie incidenten melden. Met de Meldagressie App kunnen werkgevers veel sneller en beter inzicht krijgen in het aantal en soort incidenten en passende maatregelen nemen.

Hoe meld ik mijn bedrijf of organisatie aan?

Om incidenten te kunnen melden en te monitoren is het nodig om je bedrijf aan te melden. De Meldagressie App is volledig gratis te downloaden. Aan het registreren van de medewerkers en het ontvangen van rapportages zijn kosten verbonden. Neem hierover contact met ons op of gebruik de 'nu aansluiten' button.

Hoe werkt de App?

De App is gratis te downloaden en registreert op eenvoudige wijze wat voor type agressie het betreft, de datum en tijdstip en de locatie van de agressie. Alle meldingen worden volledig anoniem geregistreerd. De MeldAgressie App is eenvoudig van opzet, maar is ook aan te passen aan specifieke wensen. Hij is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Melden kan ook via de website.
Een werknemer kan de MeldAgressie App vrijblijvend proberen. Door als werkgever je organisatie, en dus meer werknemers, aan te sluiten op de Agressie Monitor is er via rapportages op maat uitstekend inzicht te verkrijgen in trends van agressie incidenten.

Voor wie is de Meldagressie App bedoeld?

Voor iedere medewerker die publiek contact heeft én voor iedere manager die aan een team leidinggeeft waarvan de medewerkers publiek contact hebben. Bijvoorbeeld medewerkers die werkzaam zijn binnen de gemeente, het onderwijs, de gezondheidszorg, de politie en de NS.

Wat biedt de Agressie Monitor mijn bedrijf?

Door je organisatie aan te sluiten op de Agressie Monitor krijg je inzicht in de meldingen die door je medewerkers via de App worden gedaan. Je ontvangt rapportages over de ontwikkelingen op het gebied van agressie. Zo krijg je in de loop van de tijd een betrouwbaar beeld van de trends van agressie incidenten en kun je samen met de medewerkers nadenken over passende maatregelen.

Wat is het voordeel van anoniem melding doen van een agressie incident?

Er zijn geen enkele drempels meer voor de werknemer. Hij of zij kan direct een melding doen en weet dat dit bij het management zichtbaar wordt. Uiteraard is het belangrijk dat het management gericht aandacht besteedt aan de incidenten. Gebeurt het bijvoorbeeld op specifieke locaties dan kunnen daar maatregelen genomen worden.

Door wie is de MeldAgressie App en de Agressie Monitor ontwikkeld?

De Agressie Monitor is een initiatief van LS Analytics en wordt in samenwerking met AVH (Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving) uitgevoerd. AVH houdt zich naast de activiteiten op het gebied van de Agressie Monitor bezig met het adviseren van organisaties op het gebied van veiligheid in een professionele omgeving, met name bij organisaties met regelmatig klantcontact.

Wat biedt LS Analytics nog meer?

Een doordacht agressiebeleid is essentieel voor een organisatie. Naast de Agressie Monitor helpt LS Analytics ook graag bij het opstellen van een agressieprotocol en het meedenken over preventieve maatregelen. Ook bieden wij agressieopleidingen aan om medewerkers beter voor te bereiden op agressie en hoe het te voorkomen. Kortom, wij kunnen een integrale aanpak bieden als het gaat om het voorkomen en omgaan met agressie.